Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wicky Użytkownik
|
Wysłany: Pią Lip 06, 2018 14:05 Temat postu: Co polecacie kupić na prezent? |
|
|
Witam wszystkich użytkowników tego forum. Mam do Was małe istotne dla mnie pytanie. Przechodząc do rzeczy - mam kłopot z wyborem prezentu. W Internecie jest co niemiara przeróżnego rodzaju rad i propozycji w tym przedmiocie, ale żadne z nich mi tak do końca nie pasują... Czy sądzicie, że na przykład buty workery będzie słusznym rozwiązaniem? Może posiadacie jeszcze jakieś własne sugestie w tym temacie? _________________ Czuwaj nad bezpieczeństwem innych, o ile są bezpieczni. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Lip 06, 2018 14:05 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
sabanek5 Użytkownik
|
Wysłany: Sro Sty 29, 2020 13:21 Temat postu: |
|
|
Wydaje mi się, że to zależy dla kogo miałby to być prezent. Na pewno jeśli szukacie prezentu ślubnego dla młodej pary, warto jest zdecydować się na coś co ułatw im codzienne życie. Na przykłąd takie https://www.oleole.pl/maszynki-do-mielenia.bhtml maszynki do mielenia, mogą znacząco usprawnić przygotowywanie obiadów, szczególnie kidy posiada się małe dziecko. Moim zdaniem to idealny prezent właśniena taką okazję |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jozyffa Użytkownik
|
Wysłany: Czw Lut 13, 2020 17:16 Temat postu: |
|
|
Ja również szukam pomysłu na prezent, ale trochę innego typu. Mianowicie chodzi mi o mały podarek dla gości przybyłych na konferencję. W tym artykule na temat pomysłów na eventowy gift bag dla gości: https://www.twojevent.com/eventowy-gift-bag-dla-gosci-pomysly/ wyczytałem, że można podarować np. power banka albo podgrzewacz do napojów pod kubek co także wydaje się ciekawą opcją. Co myślicie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama Użytkownik
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|